Evenimente

Ucigan vor concerta alături de Gaahls Wyrd în club Fabrica

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În 4 februarie 2018, Gaahls Wyrd, proiectul muzical înfiinţat de Gaahl, fostul solist al trupei Gorgoroth, ajunge în România. Formaţia bucureşteană Ucigan se alătură line-up-ului şi va urca pe aceeaşi scenă de la club Fabrica din Bucureşti, alături de Gaahls Wyrd, dar şi de o altă trupă ce va fi anunţată în perioada următoare.

Prima categorie de bilete, la 49 lei este sold out. Restul biletelor pot fi achiziţonate online pe AmBilet.ro la preţul de 59 lei sau 70 lei în seara evenimentului, în limita biletelor rămase disponibile. Pentru acest concert se vor pune în vânzare 200 de bilete.

Ucigan s-a format la începutul anului 2017, membrii trupei având un trecut destul de ancorat în scena underground, activând de-a lungul timpului în formaţii precum Cap de Craniu, Mediocracy, Tragic sau H8. Sub deviza „Muzică rea, bună pentru cap!”, trupa a lansat primul album – „Ucigan”, în luna decembrie 2017, printr-un concert în club Fabrica.
Cele 8 piese ale albumului au fost înregistrate alături de Marius Costache, iar prima piesă care a beneficiat de un videoclip – „Întunericul” – a fost compusă alături de Mihai Ionescu de la Cap de Craniu.


sursa video: youtube

În ciuda faptului că este o trupă relativ nouă, Gaahls Wyrd reprezintă punctul culminant a nu mai puţin de două decenii de muncă asiduă şi dedicare a membrului fondator. Datorită implicării sale în diverse proiecte, de la Gororoth la Wardruna, Gaahl a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi solişti pe scena black metal, a cărui voce unică i-a oferit de-a lungul timpului un loc special lângă cei mai celebri vocali.
Setlist-ul concertului va cuprinde atât piese ale cunoscutei trupe Gorgoroth, dar şi ale trupelor God Seed şi Trelldom, un proiect cult înfiinţat de acesta la începutul anilor ’90. Mai mult, trupa va interpreta şi alte piese noi care vor fi încadrate în viitorul EP pe care aceştia îl vor lansa.
De remarcat, de asemenea, este că în proiectul Gaahls Wyrd activează şi chitaristul cunoscut sub numele de „Sir”, care a cântat alături Gaahl pentru aproximativ 20 de ani, cu apariţii atât în cadrul Trelldom, cât şi în God Seed.
De asemenea, line-up-ul va fi completat şi de alţi foşti membri din God Seed, Borknagar, Aeternus şi Sahg.

Evenimentul este organizat de Promusic Events & Maximum Rock.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x