Cursuri de limba japoneză, chitară şi engleză gratuite pentru vârstnici

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cursuri de limba japoneză, chitară şi engleză sunt oferite gratuit membrilor Centrului de Zi pentru Vârstnici nr. 1 din Cluj-Napoca, la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”.

La solicitarea beneficiarilor, biblioteca a demarat anul acesta, în cadrul programului „Implică-te şi dăruieste. Fii voluntar!”, o serie de cursuri de limba engleză, „SuperSeniori speaking english”, pe grupe de începători şi avansaţi, informează Consiliul Judeţean Cluj.

În prezent, la sediul Centrului de Zi pentru Vârstnici, situat pe strada Şt. O. Iosif, nr. 1 – 3, Biblioteca Judeţeană organizează în fiecare zi de marţi a săptămânii, cursuri de limba engleză, japoneză şi chitară, acestea fiind susţinute de către două voluntare, absolvente ale Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca.

Dana-Maria Curea, absolventă a Facultăţii de Litere, specializare Studii Literare Româneşti, desfăşoară, începând cu ora 09:00, cursurile „SuperSeniori speaking english”, având o grupă la nivelul începători şi una la nivelul intermediar. Fiecare grupă are, la capacitatea ei maximă, 10 cursanţi.

Absolventă a Facultăţii de Litere, specializarea Engleză – Japoneză, Paula Corciu predă, timp de trei ore consecutive, începând cu ora 10:00, cursul de limbă engleză, chitară şi cursul de japoneză. Grupa de engleză numără şapte participanţi, iar cele de japoneză, respectiv chitară, maxim trei.

Cursurile se desfăşoară folosind materiale didactice pregătite de voluntarele bibliotecii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x