Ştiri

Evenimente la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Luna februarie debutează la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca cu o serie de manifestări culturale, informează Consiliul Judeţean Cluj.

Joi, 1 februarie 2018, va avea loc redeschiderea Filialei „Traian Brad”, în urma lucrărilor de reabilitare termică. Filiala, ce deserveşte cel mare cartier al municipiului, îşi asteaptă vizitatorii cu un spaţiu nou destinat studiului şi cu spaţii modernizate destinate copiilor şi adolescenţilor. De la ora 13:00 se va desfăşura festivitatea de premiere a celor mai bune publicaţii tipărite în judeţul Cluj în anul 2016 în cadrul Anului Editorial Clujean, ajuns la a XI-a ediţie. Festivitatea va fi urmată şi de o premiere a cititorilor fideli şi a voluntarilor filialei.

Tot joi, 1 februarie, la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” va fi marcată prin lectură Ziua Internaţională a Cititului Împreună, eveniment aflat la a doua ediţie naţională şi care este susţinut de grupul Citim Împreună România.

Ziua Siguranţei pe Internet este sărbătorită global în data de 6 februarie. Sloganul acestui an „Creează, conectează-te şi respectă: Un internet mai bun începe cu tine” pune accentul pe rolul fiecăruia dintre noi în realizarea unei experienţe digitale mai bune, prin abordarea cu respect a celorlalţi. Activităţile bibliotecii sunt organizate în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj, Departamentul Analiză şi Prevenirea Criminalităţii.

Programul complet al evenimentelor este disponibil la adresa www.bjc.ro/new/.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x