Evenimente

Edvin Marton aduce „Stradivarius” la Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Violonistul şi compozitorul Edvin Marton, apreciat pentru stilul său unic de a fuziona muzica clasică cu pop-rock-ul zilelor noastre, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 aprilie, începând cu ora 19:30.

Spectacolul pe care Edvin Marton îl va prezenta publicului de la Bucureşti, intitulat „Stradivarius Concert Show”, va cuprinde interpretările unora dintre cele mai aplaudate compoziţii muzicale, precum Tosca Fantasy, Godfather sau Love In Venice. Acestea sunt doar câteva dintre melodiile pe care le va interpreta la o vioară Stradivarius, evaluată la 7 milioane de dolari, realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari, în anul 1699.

Alături de Edvin Marton, pe scena Sălii Palatului va urca Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Deschiderea acestuia faţă de proiecte muzicale inedite i-a adus pe parcursul carierei colaborări de succes cu artişi români de renume precum, Phoenix, Iris, Smiley, Marius Moga, Vlad Miriţă şi nu numai. Edvin Marton promite un concert memorabil alături de invitaţii săi, o călătorie muzicală pe ritmuri clasice, dar şi rock.

Câştigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziţie originală, Edvin Marton a cucerit audienţa internaţională după colaborarea cu patinatorul rus Evgeni Plushenko şi după câştigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan.

Edvin Marton spune în majoritatea interviurilor că destinul lui este acela de a face oamenii fericiţi prin muzica pe care o cântă. A început să cânte la vârsta de 5 ani, pe când îşi dorea să impresioneze o fată la grădiniţă, iar de atunci şi până la primele concerte alături de orchestre simfonice nu a mai durat mult.

A studiat la şcoli de renume, precum: Tchaikovsky Music School din Moscova, Music Academy din Budapesta, Music Academy din Viena şi Juilliard School of Music în New York. Deşi iubitor al muzicii clasice, Edvin Marton a simţit că trebuie să adapteze compoziţiile şi chiar să creeze unele noi pentru a le cânta oamenilor din zilele noastre. Astfel, au rezultat numeroase proiecte de succes, construite pe baza unei fuziuni muzicale între clasic şi contemporan, cucerind astfel, marile scene ale lumii.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro, www.blt.ro, www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.entertix.ro şi www.ticketnet.ro. Pentru rezervări sau detalii suplimentare spectatorii pot apela la Infotel – 0749.093.093.

Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează:
● VIP – 270 lei;
● Categoria 1 – 220 lei;
● Categoria 2 – 150 lei;
● Categoria 3 – 100 lei;
● Categoria 4 – 65 lei.

Până pe 15 februarie, spectatorii vor beneficia de o reducere de 20% din preţul biletului cumpărat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x