Evenimente

Horaţiu Mălăele în dublu eveniment, de Ziua Internaţională a Femeii, la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

„Ediţie Specială”, cel mai nou spectacol marca Horaţiu Mălăele, va fi prezentat la Cluj, de Ziua Internaţională a Femeii, pe scena cinematografului Florin Piersic. Maestrul ironiei şi al hazului ascuţit va fi secondat pe scenă în acest dublu eveniment de fiul său, Bogdan Mălăele, regizor şi actor din tânăra generaţie, alături de interpretul Radu Captari. Protagoniştii spectacolului „Ediţie Specială” vor putea fi aplaudaţi joi, 8 martie, de la ora 20:00.

Spectacolul „Ediţie Specială” are la bază texte puternice, pigmentate cu momente „Best of Horaţiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentaţii ale actorului. Mălăele, tatăl şi fiul, se vor întrece în dialoguri cu umor, momente poetice sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, ce vor face publicul spectator să treacă prin diferite stări emoţionale, ajungând, în mod evident, la râsul în hohote.

Spectatorii vor asista la un dublu eveniment întrucât spectacolul „Ediţie Specială” va fi urmat de proiecţia filmului „Funeralii Fericite” în mod gratuit. Pelicula este o tragi-comedie ce îl aduce pe Horaţiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor. Producţia ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Cinematografului Florin Piersic, din reţeaua Tui Travel Center şi online de pe www.eventim.ro, www.biletmaster.ro, www.bilet.ro şi www.ticketnet.ro. Infotel – 0749.093.093.

Preţul unui bilet este de 65 lei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x