Noi reglementări de circulaţie în centrul Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Noi reglementări de circulaţie au fost instituite de Primăria Cluj-Napoca în centrul oraşului. Aceste modificări au fost făcute pentru fluidizarea traficului.

Astfel, au fost instituite următoarele noi reglementări:

● Virajul la stânga pentru traficul general de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 înspre str. Bolyai Janos se va efectua cu asigurare prealabilă, pe culoarea galben intermitent.

● Circulaţia mijloacelor de transport în comun şi a bicicletelor pe axa E-V, Bulevardul 21 Decembrie 1989 la semaforul de la centrul comercial Sora se va desfăşura atât în faza dedicată, pe culoarea verde a Semaforului „BUS”, cât şi în faza de circulaţie a traficului general pe culoarea galben intermitent, cu obligativitatea de a se asigura în prealabil, până la finalul secvenţei de verde.

● Virajul la stânga pentru autovehiculele dinspre Piaţa Cipariu înspre str. Posada se va efectua pe culoarea galben intermitent, cu asigurare prealabilă şi cu acordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii Posada.

● Virajul la stânga pentru autovehiculele care circulă dinspre latura estică a Pieţei Avram Iancu se va efectua pe culoarea galben intermitent, cu asigurare prealabilă şi cu acordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea pieţei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x