Evenimente

„Swing!”, o comedie cu foarte mult… sex appeal, de pe Broadway la Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

„Swing!”, o comedie cu foarte mult… sex appeal, piesă de teatru jucată pe Broadway în ultimii ani, va fi prezentată vineri, 23 februarie, de la ora 20:00 la Bucureşti. Spectacolul este o comedie de situaţie în jurul iubirilor mai mult sau mai puţin oficiale dintr-o familie.

Trei dintre actorii de bază ai serialului de comedie „Atletico Textila”: Răzvan Oprea, Andreea Mateiu şi Andrei Mateiu îşi dispută iubirile în „Swing!” cu doi dintre actorii serialului „Ai noştri”: Alexandra Apetrei şi Constantin Puşcaşu. Toţi sunt arbitraţi de Adriana Şchiopu, actriţa care le-a dat replica unora dintre cei mai mari comici din istoria teatrului şi filmului românesc.

Danny (Răzvan Oprea) e un scriitor şarmant care are… o muză în afara căsătoriei. Jennifer (Alexandra Apetrei) e soţia lui Danny, femeia care repară tot în casă, îşi întreţine soţul şi… tocmai şi-a găsit şi ea o „muză”. Kathy (Andreea Mateiu) e sora independentă a lui Jennifer, care nu prea are noroc în dragoste până când îl întâlneşte pe Paul (Andrei Mateiu), fostul ei coleg de liceu… căruia îi plac relaţiile cu femeile măritate (57 a contabilizat deja). Cea mai recentă e… Jennifer, sora lui Kathy. Ca să fie totul şi mai clar: cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlneşte cu Kathy, care este amanta lui Danny şi sora lui Jennifer. Printr-un joc al sorţii ajung cu toţii la casa de vacanţă a părinţilor lui Jennifer şi Kathy, iar iubirea scapă de sub control. Chiar şi părinţii, Mary (Adriana Şchiopu) şi Bill (Constantin Puşcaşu), vor ceva picant (şi vor avea!) în viaţa lor sexuală.

„Swing!” va fi prezentată vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Biletele sunt disponibile pe grandentertainment.ro, pe site-ul bilet.ro, la casele de bilete din cadrul Grand Cinema & More şi în aplicaţia City iLove.

„Swing!” este produsă în România de WonderTheatre, compania care şi-a propus să ofere divertisment şi experienţe memorabile pentru întreaga familie. WonderTheatre a mai produs în România super comediile „Cum să distrugi o piesă”, „Prenumele”, „Cina de adio”, „Panică la Operă”, dar şi one man show-urile cu Răzvan Vasilescu „Era ok şi la 60” şi „Sub pragul de sus”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x