Drumuri judeţene pe care se vor executa ample lucrări de reabilitare şi modernizare în 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Un număr de 26 de drumuri judeţene, în lungime de 304 km, vor beneficia în 2018 de lucrări complexe de reabilitare şi modernizare, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj. Lucrările care se vor realiza în profunzimea drumului vor fi finanţate cu aproape 116.000.000 lei.


sursa foto: Consiliul Judeţean Cluj

De asemenea, pentru continuarea investiţiilor demarate anul trecut, forul administrativ judeţean a alocat din bugetul propriu suma de 551.000 lei care, împreună cu cei circa 19.000.000 de lei ce urmează a fi decontaţi prin programul guvernamental destinat sprijinirii infrastructurii locale, vor fi folosiţi pentru lucrări de reabilitare şi modernizare a aproximativ 110 kilometri de drumuri judeţene.

Pentru finalizarea lucrărilor de modernizare începute în cursul anului trecut şi neterminate, dar şi pentru demararea de noi investiţii, pe o lungime totală de 194 de kilometri de drumuri judeţene, Consiliul Judeţean a alocat aproape 110.000.000 lei, banii provenind din creditul contractat în acest scop, la finele anului 2016.

Nu în ultimul rând, Consiliul Judeţean Cluj informează că acestor sume li se adaugă o serie de alte fonduri cu titlul de cheltuieli de investiţii, în cuantum de aproape 6.000.000 de lei, necesare pentru achitarea serviciilor de întăbulare, a serviciilor de laborator încercări drumuri, a expertizelor tehnice, avizelor, acordurilor, verificărilor tehnice pentru proiecte, a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii (DALI) şi, respectiv, a cotelor aferente Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x