Lara Fabian despre Camouflage, titlul noului ei album: „Sunt şi eu un fel de cameleon, mă reprezintă foarte mult această piesă, de fapt tot acest turneu.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Se apropie momentul în care Lara Fabian se va reîntâlni cu fanii din Cluj-Napoca. Aflată în turneul mondial de promovare a noului ei album, „Camouflage World Tour”, artista belgiană va concerta pe 29 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Titlul albumului este inspirat de una dintre piesele preferate ale artistei de pe noul material discografic: „Sunt şi eu un fel de cameleon, mă reprezintă foarte mult această piesă, de fapt tot acest turneu. Să lucrez la acest album a fost amuzant, adevărat, onest, simplu şi foarte pozitiv ca energie, a fost un lucru extraordinar de făcut”, spune Lara Fabian despre noul turneu „Camouflage World Tour”.Fanii Larei Fabian mai au parte de o surpriză: fiecare bilet achiziţionat le aduce cadou albumul Camouflage. Biletele se găsesc pe eventim.ro şi în reţeaua Eventim din Cluj: librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Germanos, Carrefour Voiaj, benzinăriile OMV, în toate Orange shops, Vodafone stores şi în reprezentanţele Vodafone.

Mai jos poate fi urmărit un material în care artista vorbeşte despre noul album dar şi despre viaţa ei.Primul concert al Larei Fabian în România a fost în martie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti, fiind nevoie de două reprezentaţii pentru a putea acoperi cererea mare de bilete. A revenit doi ani mai târziu, în octombrie 2014, tot în Capitală, iar concertul s-a desfăşurat tot cu casa închisă. Aşa că a decis să se „extindă” la Cluj-Napoca, acolo unde a susţinut primul concert în 2016: pe 20 aprilie peste 4.000 de oameni au venit la Sala Polivalentă să o asculte pe cea care îşi numeşte fanii „îngeri”.

Lara Fabian a început „Camouflage World Tour” pe 2 februarie 2018, în Statele Unite. În total, va susţine 40 de concerte, dintre care două în România, iar ultimul va fi la Paris, la Zenith, în iunie. Camouflage este numele unei piese omonime de pe album. Un album care uneşte semnătura vocală unică a Larei, cu o producţie electro-pop şi combinată cu orchestraţie clasică, iar toate creează un sunet modern şi, în acelaşi timp, atemporal. Primul single de pe album se numeşte „Growing Wings” şi a fost scos pe 4 august 2017, bucurându-se de un mare succes, la fel ca şi al doilea single, „Choose What You Love Most (Let It Kill You)”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x