Evenimente

De Ziua Femeii, Horaţiu Mălăele vine la Cluj-Napoca cu spectacolul „Ediţie Specială”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Joi, 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, de la ora 19:30, la cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca trio-ului artistic Horaţiu Mălăele, Bogdan Mălăele şi Radu Captari vor susţine cel mai recent spectacol „Ediţie Specială”.

Cu umorul său tipic şi infinita plăcere a improvizaţiei, Horaţiu Mălăele va face o nouă demonstraţie de virtuozitate pe baza unor texte veritabile culese din cele mai aplaudate reprezentaţii dar şi prin abordările pline de amuzament ale subiectelor actuale, pigmentate cu dialoguri actoriceşti surprinzătoare şi monologuri ce stârnesc hohote de râs.

Spectacolul „Ediţie Specială” de la Cluj va fi urmat de proiecţia filmului „Funeralii fericite”, o comedie în care maestrul ironiei şi al hazului ascuţit poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica compozitorului Vladimir Cosma. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul Horaţiu Mălăele – Ediţie Specială vor beneficia de vizionarea peliculei, în mod gratuit.

Persoanele care nu doresc să piardă ocazia reîntâlnirii cu Horaţiu Mălăele, îşi pot procura biletele cu o reducere de 20%, profitând de promoţia de Mărţişor, valabilă până luni, 5 martie.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Cinematografului Florin Piersic, în reţeaua TUI Travel Center şi online pe www.eventim.ro, www.biletmaster.ro, www.bilet.ro şi www.ticketnet.ro. Infotel: 0749.093.093.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x