Reactualizare Planuri Urbanistice Generale (P.U.G.) pentru comune clujene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Şapte comune clujene vor demara procedura de reactualizare a Planurilor Urbaniste Generale (P.U.G.) şi a Regulamentelor locale de urbanism (R.L.U.), informează Consiliul Judeţean Cluj. Comunele vizate sunt: Cîţcău, Jichişu de Jos, Mociu, Moldoveneşti, Sânmartin, Suatu şi Vad.

Forul administrativ judeţean precizează că necesitatea aducerii la zi a acestor documentaţii de urbanism care vizează intravilanul şi extravilanul a nu mai puţin de 41 de sate, cu o suprafaţă totală de 495 de kilometri pătraţi şi în care locuiesc peste 15.000 de clujeni este determinată de apropierea termenului legal de expirare al acestora.

Noile documentaţii urbanistice care vor intra în vigoare în cursul acestui an vor sta la baza demarării viitoarelor strategii de dezvoltare locală, respectiv a realizării unor obiective legate de amenajarea şi modernizarea drumurilor, dezvoltarea reţelelor de apă, canalizare, energie electrică, telecomunicaţii şi gaze naturale, construirea de noi obiective de utilitate publică etc.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x