Evenimente

Lansare album live „FolkCore DeTour”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Dirty Shirt a lansat albumul live „FolkCore DeTour” alături de Ansamblul Transilvania. Albumul este rezultatul îmbinării pe scenă a două lumi diferite – o trupă metal şi un ansamblu folcloric naţional.

Pentru a celebra un an de la încheierea turneului FolkCore DeTour, Dirty Shirt şi Ansamblul Transilvania se regăsesc din nou în aceeaşi formulă, în data de 31 martie în club Quantic din Bucureşti, pentru lansarea albumului live în cadrul evenimentului FolkCore Reloaded.

Albumul live „FolkCore DeTour” a fost înregistrat în cadrul concertului de la Arenele Romane Bucureşti, din 1 aprilie 2017.


sursa video: youtube

Dirty Shirt va porni în curând într-un turneu european ce va cuprinde opriri în ţări precum Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia şi Germania. O parte dintre aceste concerte vor avea loc alături de cunoscuta formaţie israeliană Orphaned Land, Dirty Shirt alăturându-se turneului acestora „Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018” pentru patru concerte.

De asemenea, Dirty Shirt a confirmat de curând şi participarea la festivalul Noc Besov XIII -Rituál din Slovacia ce va avea loc la toamnă.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x