Competiţia „Alege mişcarea azi”; în Roman sunt cei mai activi români, la început de primăvară

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

„Alege mişcarea azi” este o competiţie online între 24 de oraşe şi are loc în perioada 1 – 15 martie, ca parte integrantă a programului Bucurie în Mişcare 2018.

Finalul competiţiei se apropie, iar rezultatele până în acest moment arată în felul următor:

Aproape 4.000 de postări au fost validate în concurs, iar organizatorii se aşteaptă ca numărul acestora să depăşească 10.000 până la final;

Cele mai active comunităţi la competiţia „Alege mişcarea azi” până în acest moment sunt: Roman deţine locul de lider detaşat la mişcare, cu un total de 11.370 de puncte, urmat de Râmnicu-Vâlcea cu un punctaj de 5.530 de puncte, în timp ce oraşul Bacău din inima Moldovei completează podiumul în acest moment, cu un total de 4.870 de puncte.

Cele 24 de oraşe participante sunt organizate în 4 grupe, formate fiecare din câte 6 oraşe. Trei oraşe din fiecare grupă vor fi declarate câştigătoare şi vor deveni oraşe gazdă pentru evenimentele „Bucurie în mişcare” 2018. Vor fi astfel 6 weekenduri speciale, în 12 oraşe ale ţării, în perioada 5 mai – 10 iunie.

Pentru ca un oraş participant să cumuleze cât mai multe puncte, orice susţinător cu vârsta minimă de 16 ani, poate posta pe Facebook sau Instagram fotografii sau clipuri video care să promoveze mişcarea de orice fel: joaca în familie, sporturile de echipă, fuga în jurul blocului sau alergatul pe pistă, mersul pe bicicletă sau dansul în multele sale forme, plimbarea prin parc sau urcarea scărilor, mersul pe role sau pe trotinetă, baschetul sau voleiul, ora de arte marţiale, de fitness sau cea de căţărare… plus multe altele.

Un utilizator poate avea un număr de maxim 5 postări pe zi pe platforma Instagram şi 5 postări pe zi pe platforma Facebook. Deci un număr maxim de 10 postări pe zi. Fiecare postare validă va aduce 10 puncte oraşului susţinut în campanie.

Tot ce trebuie să facă cei care iau parte la această competiţie este să menţioneze în postare oraşul pe care îl susţin şi să adauge tagul @bucurieinmiscare. Detalii complete referitoare la mecanismul campaniei se găsesc la https://bucurieinmiscare.ro/despre/.

Participanţii pot câştiga şi premii atractive: 5 weekend-uri all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia, sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriţie sportive.

„Alege mişcarea azi” este o competiţie organizată de Asociaţia 11EVEN.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x