EvenimenteŞtiri

ACTUALIZARE: DATE EVENIMENT ÎN MODIFICARE Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu în juriul Miss City 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu vor face parte din juriul concursului de frumuseţe Miss City, care va avea loc pe 27 aprilie la Cluj-Napoca.

Organizatorul concursului, Ştefan Farrell, a anunţat că alături de vedetele Bravo, ai stil!, la masa juriului vor fi prezente şi alte personalităţi ale vieţii publice. Printre cei confirmaţi deja se numără Ioan Isaiu, Karra Launi şi Tina Olari.

Cea mai frumoasă fată din Transilvania va fi aleasă din 20 de concurente. Tinerele care s-au înscris în competiţie vor avea de susţinut o serie de probe care le vor pune la încercare aptitudinile. Miss City se va desfăşura sub forma unui show de televiziune şi va cuprinde 4 probe de concurs: proba ţinutei de zi, proba costumului de baie, proba rochiei de seară şi proba interviului. La proba ţinutei de zi vor defila toate concurentele admise în finală, la proba costumului de baie vor fi admise primele 20 de concurente clasate, la proba rochiei de seară vor fi admise primele 15 concurente clasate, la proba interviului vor fi admise primele 10 concurente clasate.

În urma concursului Miss City vor fi acordate 3 premii: Miss City, Miss Fotogenie şi Miss Popularitate.

Se spune că frumuseţea este în ochi privitorului, tocmai din acest motiv, pentru o jurizare cât mai obiectivă, juriul Miss City va fi format din reprezentanţi de seamă ai societăţii, care sunt figuri reprezentative în diferite domenii de activitate: modeling, actorie, televiziune, sport, afaceri, instituţii ale statului.

Pentru mai multe detalii, pagina de facebook a evenimentului poate fi accesată aici https://www.facebook.com/misscitycluj/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x