Lifestyle

Hydrafacial, tehnologia vortex pentru întinerirea şi luminozitatea tenului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Hydrafacial, aparatul care a revoluţionat tratamentele cosmetice, poate fi găsit acum şi la Cluj-Napoca, la salonul Nouvelle Blanche. Hydrafacial a primit premii ca fiind cea mai avansată tehnologie non-invazivă, non-laser, de întinerire a pielii.

Tehnologia vortex de ultimă generaţie tratează tenul din interior către exterior dar şi invers. Hydrafacial are un design spiralat unic şi aspiraţie ermetică puternică, care oferă o procedură non invazivă a pielii şi deschidere temporară a porilor, pentru a putea curăţa, exfolia, a extrage impurităţile şi celulele moarte, concomitent cu furnizarea nutrienţilor ca: antioxidanţi, peptide şi acid hialuronic.


sursa video: youtube

Tratamentul de hidrodermabraziune este realizat până la membrana bazală (membrana dintre epidermă şi dermă) iar serurile folosite au o infiltrare până în derm prin limfa din pori.

Noutatea pe care o aduce Hydrafacial este aceea că face şapte tipuri de tratamente într-o singură şedinţă. Pe lângă efectele benefice de înfrumuseţare şi redare a strălucirii tenului fără mari probleme, aparatul mai tratează şi acneea activă, comedoanele, petele hiperpigmentare, cicatricile postacneice, cicatrici cheloide recente şi nu foarte adânci, pustulele, acneea rozacee, excesul de sebum, dermatita, pori congestionaţi, măriţi. Nu pot fi ajutaţi pacienţii cu melasmă sau cu cicatrici adânci.

Hydrafacial a fost desemnat cel mai bun echipament de hidrodermabraziune al anului 2017. Folosit de staruri de peste hotare precum Beyonce şi Paris Hilton, tratamentul a devenit repede popular şi în rândul vedetelor din România.


sursa video: youtube

Preţul unei şedinţe variază între 70 şi 115 euro. Pentru detalii şi programări la salonul Nouvelle Blanche puteţi suna la numărul de telefon 0744672346.

Hydrafacial se adresează tuturor tipurilor de ten şi poate fi personalizat în funcţie de nevoile fiecărui pacient, indiferent de vârstă.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x