O nouă premieră în 4DX la Cinema City din Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Săptămâna trecută, vineri 16 martie 2018, a fost inaugurată la Cinema City din Cluj-Napoca prima sală 4DX din oraş, cu filmul Tomb Raider Începutul.

Vineri, 23 martie, va avea loc premiera celui de-al doilea titlu care poate fi urmărit în sala specială 4DX. Pacific Rim 2: Revolta va rula începând de mâine şi va aduce noi senzaţii celor pasionaţi de cinema şi tehnologie.

Următoarele premiere vor fi în:
● 30 martie – Ready Player One: Să înceapă jocul;
● 27 aprilie – Răzbunătorii: Războiul Infinitului;
● 8 iunie – Jurassic World: Un regat în ruină.

Astfel, clujenii vor avea parte de filme noi la aproape fiecare două săptămâni, acestea rulând pe tot parcursul zilei, ca parte a programului normal la cinema.

Preţurile biletelor la spectacolele 4DX sunt între 36 de lei şi 42 de lei, variind în funcţie de formatul 2D sau 3D în care sunt disponibile, precum şi de ziua şi ora la care rulează.

Tehnologia 4DX reprezintă unul dintre cele mai revoluţionare formate de vizionare, fiind creată de CJ 4DPLEX. Compania sud-coreeană a combinat tehnologia şi creativitatea pentru a le oferi spectatorilor o experienţă de cinema absolută, în care mişcările fluide sau dinamice ale scaunelor high-tech mobile se completează cu efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceaţa, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, disponibile atât pentru filmele 2D, cât şi pentru filmele 3D.

„Anul acesta se împlinesc zece ani de când Cinema City a deschis primul cinematograf din Cluj-Napoca, în Iulius Mall. Şi cum altfel să le răsplătim clujenilor dependenţa sănătoasă de filme la cinema decât oferindu-le cel mai spectaculos cadou: deschiderea unei săli 4DX, unde vor simţi cu adevărat filmul pe pielea lor”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Experienţa 4DX

sursa video: youtube

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are 25 de multiplexuri cu un total de 231 de săli, în 18 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x