Servicii de topografie şi de cadastru pentru Judeţul Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat servicii de topografie şi de cadastru în valoare de peste 1.100.000 lei fără TVA de la firma Topo H.A.N.S. Impex SRL din Bucureşti.

Forul administrativ judeţean a anunţat că în următorii patru ani vor fi realizate şi actualizate toate documentaţiile cadastrale necesare înscrierii în Cartea Funciară a dreptului de proprietate asupra imobilelor aflate în proprietatea judeţului, neîntăbulate până în acest moment.

În ceea ce priveşte imobilele – clădiri şi terenuri, vor fi realizate sau actualizate, după caz, noi relevee în care să fie specificată, în mod clar, suprafaţa utilă, suprafaţa construită/ suprafaţa construită desfăşurată, precum şi determinarea suprafeţelor construite ale spaţiilor comune – exprimate în metri pătraţi şi în cote procentuale, pentru condominiile deţinute de Consiliul Judeţean Cluj. De asemenea, vor fi reactualizate toate informaţiile de natură tehnică din cadrul documentelor cadastrale deja întocmite până în acest moment.

În ceea ce priveşte infrastructura rutieră a judeţului Cluj, Consiliul Judeţean urmăreşte obţinerea de documentaţii pentru topografierea a 1.143 de km de drumuri judeţene.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x