Clujenii pot depune proiecte pentru Zilele Clujului 2018

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evenimentul Zilele Clujului 2018 va avea loc în perioada 17 – 20 mai. Tema celei de a VIII-a ediţii este Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire.

Cu această ocazie, clujenii – locuitori ai oraşului, organizaţiile non-guvernamentale, companiile private sau instituţiile au fost invitate de Primăria Cluj-Napoca să vină cu idei de evenimente sau proiecte pentru noua ediţie a festivalului. Acestea trebuie să se încadreze în tema ediţiei şi să fie transmise până la data de 2 aprilie 2018.

Zilele Clujului 2018 se vor desfăşura sub cupola „Cluj 100”, care permite o gamă largă de idei şi activităţi prin care pot fi reflectate, în programul evenimentului, multiplele dimensiuni ale comunităţii. Principalele direcţii de dezvoltare care conturează identitatea municipiului contemporan şi implicit, evoluţia oraşului în ultimul secol se regăsesc şi în campania de promovare a programului „Cluj 100”: educaţie, cultură, inovaţie, sport, business.

Apelul de proiecte şi idei pentru Zilele Clujului este astfel, cu precădere, adresat celor care activează în aceste domenii, dar nu numai.

Aşadar, Primăria Cluj-Napoca aşteaptă ideile, propunerile de evenimente şi activităţi la adresa de e-mail zileleclujului@gmail.com, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului sau la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum şi la primăriile de cartier, până la data de 2 aprilie 2018.

Zilele Clujului a ajuns în timp un eveniment de referinţă pentru locuitori şi turişti deopotrivă. Anul trecut, peste 250.000 de oameni au participat în cele 4 zile de sărbătoare la peste 100 de evenimente, în 30 de locuri din municipiu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x