Lifestyle

Film – Gringo: Amator în misiune; Gringo – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Una dintre reţetele clasice de la Hollywood pentru un film reuşit conţine acţiune, comedie şi puţină dramă. Toate ingredientele sunt apoi amestecate de actori talentaţi şi atrăgătători. Nu face excepţie de la regulă nici noua ecranizare ce rulează în prezent pe marile ecrane.

În rolurile principale îi regăsim pe: Charlize Theron, Joel Edgerton, David Oyelowo, Thandie Newton, Amanda Seyfried, Harry Treadaway, în regia lui Nash Edgerton.


sursa video: youtube

Gringo (Gringo: Amator în misiune) este un film de acţiune, o comedie cu accente de dramă. Povestea este una interesantă, dar spusă pe alocuri într-o manieră plictisitoare. Acţiunea şi drama se împletesc destul de rar cu faze de comedie veritabilă. Chiar dacă reuşeşte să stârnească râsul uneori, nu pare suficent pentru un film care se recomandă a fi de comedie.

Imaginile din Gringo: Amator în misiune lasă de dorit. Felul în care au fost compuse scenele nu sunt întotdeauna la cel mai ridicat nivel. Unele cadre prind prea mult în prim-plan spatele personajelor care nu sunt de interes în acel moment. Se crează astfel imagini prea puţin distincte, cu ceea ce pare un contur în ceaţă, care deranjează. Sunt totuşi şi cadre mai interesante şi bine definite, în mod special cele din fazele de acţiune.

O mulţime de întâmplări incredibile, care apar pe neaşteptate, duc la un rezultat neaşteptat, amuzant pe alocuri. Acţiunea este în general bună, uşor şi plăcut de urmărit. Chiar dacă acest aspect este unul favorabil rezultatului final, o serie de scene sunt prea calme şi lungi, ceea ce poate duce la plictiseală. Nu s-a reuşit o împletire perfectă a scenelor de dialog cu cele de acţiune.

Partea cea mai bună din Gringo: Amator în misiune sunt actorii. Charlize Theron este foarte frumoasă, ca de obicei, dar mai ales are o prestanţă deosebită în rolul pe care îl interpretează. Tipul de femeie pe care îl reprezintă aici îi vine ca o mănuşă, este credibilă şi amuzantă.

Gringo: Amator în misiune este un film care nu merită o vizită la cinema, dar poate fi interesant de urmărit acasă, după ce o să apară pe micile ecrane.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x