Înscrieri voluntari pentru ediţia a VIII-a a evenimentului Zilele Clujului

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Zilele Clujului, festivalul oraşului, ajuns la a VIII-a ediţie, caută voluntari. Evenimentul se va desfăşura în perioada 17 – 20 mai 2018, în peste 30 de locuri din oraş. În această perioadă au loc înscrieri pentru echipa de voluntari a evenimentului.

Cei care doresc să se înscrie în echipa Zilelor Clujului 2018 trebuie să completeze un formular până la data de 25 aprilie şi să îndeplinească următoarele condiţii:
● Să aibă 18 ani împliniţi până la data de 14 mai 2018;
● Să fie o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată şi descurcăreaţă;
● Să aibă disponibilitate în perioada evenimentului.

Conform Primăriei, peste 150 de voluntari au contribuit anul trecut la organizarea Zilelor Clujului, aducând şi mai multă energie şi culoare festivalului.

Principalele motive pentru care foarte mulţi tineri aleg să participe la înscrieri şi să fie voluntari la Zilele Clujului sunt:
● Pentru a contribui la un festival recunoscut pentru calitatea şi varietatea programelor, dar şi pentru amploarea sa (peste 250.000 participanţi la Zilele Clujului 2017 în cele 4 zile de evenimente);
● Pentru experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniul producţiei de evenimente;
● Pentru distracţie şi prieteni noi.

Zilele Clujului 2018 se anunţă a fi o ediţie aparte dat fiind că, de această dată, sărbătoarea este dedicată atât oraşului, cât şi întregii Românii. Anul Centenarului – celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire este tema ediţiei şi va îngloba atât evenimentele tradiţionale din programul Zilelor Clujului, dar şi noi proiecte speciale.

Formularul de înscriere şi mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina de Facebook „Zilele Clujului” şi pe website-ul primăriei.
Formularele sunt disponibile şi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 7. Acestea pot fi trimise prin e-mail la adresa zileleclujului@gmail.com sau depuse la Registratura Primăriei, Str. Moţilor nr. 7. Fiecare aplicaţie va fi însoţită de o poză tip buletin (poza portret).

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x