De interes

Asfaltare finalizată pe drumul judeţean DJ 107F

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Asfaltarea pe drumul judeţean DJ 107F limită cu judeţul Alba – localitatea Luncani (DN 15) a fost finalizată.

Consiliul Judeţean Cluj a informat că au fost finalizate lucrările de aşternere de covor asfaltic în două straturi, respectiv binder şi strat de uzură, pe un tronson de 4.5 kilometri al DJ 107F.

Situat între poziţiile kilometrice 9+860 şi 14+370, sectorul de drum vizat de lucrările de asfaltare este cuprins între limita cu judeţul Alba şi localitatea Luncani.

„Investiţia pe care o finalizăm e una importantă şi utilă întrucât acest drum judeţean asigură o legatură rapidă şi facilă între zona Turda – Câmpia Turzii şi judeţul Alba, pe direcţia Ocna Mures. Finalizarea lucrărilor va contribui, cu siguranţă, la crearea de noi oportunităţi de dezvoltare economico-socială a zonei de sud-est a judeţului” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor de modernizare şi reabilitare a acestui drum, autorităţile au precizat că mai urmează să se execute lucrări de amenajare a scurgerii apelor – şanţuri şi rigole, marcaje rutiere, semnalizare rutieră şi modernizarea unei parcări existente în vecinătatea părţii carosabile.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x