Trei dintre sectoarele drumului judeţean 103G sunt vizate de lucrări de asfaltare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 103G se află în plină derulare o serie de lucrări care se vor finaliza cu aşternerea de covor asfaltic. Consiliul Judeţean Cluj a anunţat că sunt vizate, mai exact, sectoarele Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, Tureni – DN 1 şi Ceanu Mic – Aiton, acestea însumând aproximativ 12.5 kilometri.

Astfel, forul administrativ judeţean informează că pe sectorul Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, între kilometrul 27+300 şi kilometrul 30+970, lucrările au demarat prin spargerea dalelor de beton afectate şi realizarea de alte lucrări pregătitoare privind refacerea sistemului rutier în vederea aşternerii de covor asfaltic.

Pe sectorul Tureni – DN 1, pe tronsonul cuprins între kilometrul 41+287 şi kilometrul 39+180, lucrările au intrat deja în ultima fază, aceea de aşternere de covor asfaltic.

În ceea ce priveşte sectorul Ceanu Mic – Aiton, este vizat un sector de drum în lungime de peste 6 kilometri, mai exact între poziţiile kilometrice 43+287 şi 49+950. După ce, în prealabil, s-au executat lucrări pregătitoare constând în tratarea burduşirilor, plombări, stropiri cu emulsie şi aşternere de strat de binder peste burduşiri, lucrările au ajuns în faza de turnare a stratului de uzură.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x