Pro Cariera – prima ediţie a Zilelor Carierei la USAMV Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pro Cariera, prima ediţie a Zilelor Carierei, va avea loc la USAMV Cluj-Napoca, în zilele de 24 şi 25 aprilie, între orele 09:00 – 16:00.

Partenerul evenimentul este AJOFM Cluj, iar între participanţi se numără instituţii de stat, firme private locale, dar şi internaţionale, instituţii de cercetare şi firme de recrutare, astfel că se va acoperi fiecare domeniu de studiu.

„Scopul principal al evenimentului nostru este acela de a pune faţă în faţă studenţii universităţii noastre cu potenţialii angajatori şi de a construi şi dezvolta studenţilor ideea de carieră”, a precizat Laura Budiu, consilier orientare privind cariera în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

În programul Pro Cariera vor exista prezentări de firme şi de instituţii, simulări de interviuri, precum şi poveşti de succes, care vor fi împărtăşite de invitaţi ai USAMV Cluj-Napoca.

Toţi cei care doresc să participe sunt aşteptaţi de organizatori în Amfiteatrele „Regele Ferdinand” şi „Regina Maria” din incinta Institutului pentru Ştiinţele Vieţii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of