De interesŞtiri

Lucrări de întreţinere pe 40 de km ai drumului judeţean DJ 150

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 150, Viişoara – Frata – Crişeni – Mociu, au fost demarate lucrări de întreţinere curentă şi periodică. Este vizat un sector de drum în lungime de aproximativ 40 de kilometri.

Sectorul de drum vizat se întinde de la kilometrul 0+600 – localitatea Viişoara, până la kilometrul 40+300 pe direcţia Mociu, intersecţia cu drumul naţional DN 16. Consiliul Judeţean Cluj informează că lucrările constau în plombări cu beton asfaltic şi burduşiri.

„Importanţa acestor lucrări pe care le executăm pe sectorul de drum Câmpia Turzii – Viişoara – Frata – Mociu este dată de faptul că acesta tranzitează o zonă vastă a judeţului şi asigură o legătură directă între drumurile naţionale DN 16, pe direcţia Mociu şi DN 15 pe direcţia Câmpia Turzii” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Drumul judeţean DJ 150 Viişoara – Frata – Crişeni – Mociu este inclus în Programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene, lucrările fiind finanţate din creditul în valoare de 50.000.000 de euro angajat în acest scop de Consiliul Judeţean Cluj. În prezent, proiectul se află în faza de obţinere a autorizaţiei de construire, lucrările urmând să demareze în cursul acestui an.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x