De interesŞtiri

Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 107P

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 107P Gilău (DN1) – Someşu Rece – Someşu Cald – Mărişel se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii, conform informaţiilor transmise de Consiliul Judeţean Cluj.

Lucrările vizează un tronson cu o lungime totală de 26 de kilometri, de la kilometrul 9+000 până la kilometrul 35+000. Pe DJ 107P, drum judeţean ce traversează o mare parte a Munţilor Apuseni, se execută plombări cu beton asfaltic şi cu emulsie în stropiri succesive, lucrările având drept scop inclusiv îmbunătăţirea sistemului rutier în vederea desfăşurării în condiţii optime a celei mai importante competiţii internaţionale de motorsport din judeţul Cluj – „Transilvania Rally 2018”, ce va avea loc în perioada 3 – 5 mai 2018.

Forul administrativ judeţean precizează că DJ 107P (DN1) – Gilău – Mărişel – DN1R este inclus în Programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene, lucrări finantate din creditul de 50.000.000 de euro angajat în acest scop de Consiliul Judeţean. Până în momentul de faţă a fost deja obţinută autorizaţia de construire, execuţia lucrărilor, de către Asocierea SC Kiat Group Construct SRL – SC Tehnic Asist SRL – SC Damar Consult SRL, urmând să demareze în cursul acestui an.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x