Lucrări de întreţinere pe 22 de km ai drumului judeţean DJ 764B

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 764B (DN 1) Valea Drăganului – Baraj Drăgan se execută lucrări de întreţinere curentă şi periodică.

Consiliul Judeţean Cluj informează că lucrările actuale vizează un tronson de drum în lungime de peste 22 de kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 22+600 şi constau în plombări cu beton asfaltic şi plombări cu emulsie prin stropiri succesive.

„Rolul acestor lucrări este acela de a asigura un acces rapid şi în condiţii de siguranţă la drumul naţional DN1, pe direcţiile Cluj-Napoca şi Oradea, precum şi spre numeroasele atracţii turistice din zonă precum Barajul Drăgan, Lacul Floroiu şi Masivul Vlădeasa” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Forul administrativ judeţean mai precizează că acest sector de drum judeţean urmează să fie reabilitat şi modernizat în profunzime prin intermediul proiectului european „Îmbunătăţirea infrastructurii de importanţă regională – Traseu Regional, Transilvania Nord, Drumul Apusenilor” finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020. Acest proiect vizează legarea localităţilor din judeţele Cluj şi Bihor la TEN-T – Reţeaua trans-europeană de transport. Momentan, proiectul se află în etapa de pregătire a licitaţiei pentru execuţia lucrărilor.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x