Ample lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 108C

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 108C, pe sectorul cuprins între joncţiunea cu drumul naţional DN 1 şi localitatea Ardeova, au demarat şi se află în plină desfăşurare ample lucrări de întreţinere curentă şi periodică, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj.

În această fază a lucrărilor se execută burduşiri pe mari suprafeţe şi alte tipuri de lucrări care vizează fundaţia sistemului rutier. Proiectul se va finaliza cu aşternerea unui covor asfaltic cu o grosime de 6 centimetri. Sectorul vizat are o lungime de 5.7 kilometri, de la kilometrul 28+050 la kilometrul 33+750.

„Aceste lucrări de întreţinere şi îmbunătăţire a infrastructurii rutiere au rolul de a permite o legătură utilă şi rapidă între drumurile naţionale DN1 şi DN1R. Totodată, odată îmbunătăţit, acest sector de drum judeţean va înlesni, ca o veritabilă poartă de intrare în Munţii Apuseni, traficul rutier spre zonele turistice pe direcţiile Fântanele – Beliş şi Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Forul administrativ judeţean a mai precizat că în cursul anului trecut, în continuarea acestui sector de drum, pe tronsonul cuprins între localităţile Ardeova şi Mănăstireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050, au fost executate lucrări de aşternere de covor asfaltic în două straturi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x