Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean DJ 103G

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Consiliul Judeţean Cluj a anunţat finalizarea lucrările de întreţinere, constând în aşternere de covor asfaltic, pe drumul judeţean DJ 103G Ceanu Mic – Aiton.

Lucrările de asfaltare au vizat un sector de drum în lungime de peste 6 kilometri, mai exact între kilometrul 43+287 şi kilometrul 49+950. În prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare constând în tratarea burduşirilor, plombări, stropiri cu emulsie şi aşternere de strat de binder peste burduşiri, precum şi şanturi. De asemenea, proiectul prevede şi realizarea de acostamente.

Forul administrativ judeţean mai informează că pentru a se asigura un grad cât mai mare de durabilitate a lucrărilor şi pentru ca acestea să corespundă întru-totul normativelor din domeniu, calitatea lucrărilor este în mod constant verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj. Calitatea este verificată inclusiv prin prelevarea de carote care sunt analizate în cadrul unui laborator specializat în vederea verificării conformităţii stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi consistentei acestuia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x