Evenimente

Program concert – trupa finlandeză Turisas

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Trupa finlandeză Turisas se va întoarce în această primăvară, luni 7 mai, în România, pentru a susţine un concert în club Quantic din Bucureşti. În deschiderea show-ului vor concerta cei din trupa bucureşteană Twist of Fate.

Programul concertului Turisas din Bucureşti:
● 19:30 – Acces public;
● 20:15 – 21:00 – Twist of Fate;
● Turisas – 21:30 – 23:00.

Etichetată adesea ca o trupă de folk metal, Turisas sfidează, totuşi, această încadrare în gen, muzica grupului îmbinând elemente de symphonic power metal cu elemente de prog, punk şi death metal, ceea ce a determinat, astfel, ca trupa finlandeză să-şi creeze propriul stil, unic şi de neconfundat.

Turisas a luat naştere în anul 1997 în Hämeenlinna, Finlanda, luându-şi numele de la un vechi zeu finlandez al războiului, iar încă de la primul album lansat în 2004 – „Battle Metal” – s-a dovedit a fi o prezenţă energică şi inovativă pentru scena metal internaţională.

Cei din trupă au transmis un mesaj fanilor din România, în aşteptarea show-ului din Bucureşti:

Mesaj de la Turisas pentru fanii din România

Cei de la Turisas au ceva să vă spună, așa că urmăriți mai jos mesajul lor pentru voi! :DNu uitați că ne întâlnim cu aceștia în data de 7 mai, în club Quantic, alături de Twist of Fate – Ro!Event: Turisas live în Quantic club. Guests: Twist of Fate

Publicată de Maximum Rock Romania pe 18 Aprilie 2018

Începându-şi activitatea la sfârşitul anului 2016 în Bucureşti şi cu un debut pe scena locală în primăvara lui 2017, Twist of Fate este o trupă metalcore /melodeath care s-a remarcat pe scena metal naţională într-un timp relativ scurt prin participarea la concerte alături de trupe precum Crize, Breathelast, For The Wicked, E-an-na. În prezent, formaţia lucrează la un EP, iar curând va lansa şi videoclipul piesei #dwmt.

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.AmBilet.ro la următoarele preţuri:
● Pre-sale: 59 lei – primele 50 bilete – Sold Out;
● Preţ normal: 69 lei;
● Acces în ziua concertului, la intrare: 75 lei.

Turisas a susţinut de-a lungul timpului concerte şi turnee atât în Europa, cât şi în SUA.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x