Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean 109C

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 109C Fizeşu Gherlii – Sântioana – Ţaga au fost demarate lucrări de întreţinere, pe un tronson în lungime totală de aproximativ 38 de kilometri.

Lucrările vizează mai multe sectoare de drum, cuprinse între poziţiile kilometrice 1+400 şi 39+200, a informat forul administrativ judeţean.

„Rolul acestor lucrări este acela de a contribui la asigurarea unei circulaţii normale şi în condiţii de siguranţă. În acelaşi timp, îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a acestui drum judeţean va crea noi oportunităţi de dezvoltare a zonei, cunoscută îndeosebi pentru reţeaua de lacuri de pescuit de agrement, dar nu numai.”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Lucrările constau în burduşiri, plombări cu emulsie bituminoasa prin stropiri succesive, plombări cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor.

De asemenea, autorităţile mai informează că în aceste zile au loc lucrări pregătitoare în vederea asfaltării unui sector de drum în lungime de 3 kilometri, cuprins între kilometrul 14+600 şi kilometrul 17+600, lucrările de asfaltare urmând să fie executate în perioada imediat următoare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x