De interesŞtiri

Drumul judeţean DJ 103G, complet asfaltat între localitatea Gheorgheni şi intersecţia cu DN1 din Tureni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrările demarate la sfârşitul săptămânii trecute, de asfaltare a sectorului de drum situat între Centura ocolitoare şi localitatea Gheorgheni, de pe drumul judeţean DJ 103G, au fost finalizate.

Consiliul Judeţean Cluj a anunţat că tronsonul asfaltat are o lungime de aproximativ un kilometru, de la poziţia kilometrică 49+950 pe direcţia Cluj-Napoca înspre localitatea Gheorgheni. În prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare în vederea aşternerii covorului asfaltic constând în plombări şi burduşiri.

„Importanţa finalizării acestei lucrări e dată nu atât de lungimea tronsonului, mai redusă comparativ cu altele, ci de faptul ca acesta vine în continuarea celorlalte sectoare anterior asfaltate, în cursul anului trecut şi în cursul acestui an. În acest fel, drumul judeţean 103G este în prezent complet asfaltat din localitatea Gheorgheni şi până la intersecţia cu drumul naţional DN1, pe direcţia Aiton – Ceanu Mic – Tureni.”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Forul administrativ judeţean precizează că rolul tuturor acestor lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii drumului judeţean DJ 103G, pe sectorul cuprins între localităţile Gheorgheni şi Tureni (DN1), este de a asigura locuitorilor din zona un acces rapid şi în condiţii de siguranţă spre drumul naţional DN1, prin Tureni precum şi spre drumul naţional DN1C, pe relaţia cu Centura ocolitoare Dezmir – Vâlcele, prin Gheorgheni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x