Film – Super Poliţişti 2; Super Troopers 2 – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Unul dintre cele mai populare personaje din bancurile româneşti şi din comediile americane este poliţistul. Fascinaţia cinefililor pentru această categorie a dus la realizarea a numeroase filme de comedie, cu mare succes la public.

O astfel de realizare cinematografică rulează în prezent pe marile ecrane, cu actorii Steve Lemme, Erik Stolhanske, Jay Chandrasekhar, Paul Soter, Damon Wayans Jr., Kevin Heffernan, Brian Cox, Rob Lowe, Emmanuelle Chriqui în rolurile principale. Regizorul filmului este Jay Chandrasekhar.


sursa video: youtube

Super Poliţişti 2 (Super Troopers 2) este un film de comedie, mister şi crimă. Chiar dacă toate aceste elemente fac parte din firul epic, nici unul nu este evidenţiat cu adevărat. Chiar dacă se aruncă în poveste tot felul de evenimente care par importante, până la urmă toate par doar triste încercări. Prea multe scene exagerate uneori şi greţoase chiar, duc la un rezultat final lipsit de strălucire şi amuzament.

Una dintre părţile bine executate ale filmului este imaginea. Felul în care au fost realizate cadrele şi ulterior îmbinate arată profesionalism şi pricepere. De altfel, tot ceea ce ţine de partea tehnică, inclusiv sunetul şi editarea, au fost bine executate şi fac ca filmul să fie suportabil.

Acţiunea din Super Poliţişti 2 este partea care lasă de dorit. Totul este exagerat, făcut pentru a distra cu orice preţ, pentru a smulge cumva, sub orice formă, o reacţie. Este un film în care acţiunea şi comedia încearcă să conlucreze, dar eşuează aproape de fiecare dată. În tot filmul, apare o scenă de comedie, una singură în care starea de amuzament poate apărea firesc, ca urmare a jocului actorilor.

În ceea ce priveşte protagoniştii, aceştia îşi fac foarte bine treaba în singura scenă adevărată de comedie. În rest, având în vedere povestea, totul este fără nimic notabil, în afara exagerărilor frecvente.

Filmul Super Poliţişti 2 (Super Troopers 2) nu merită văzut.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x