De interes

Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul judeţean DJ 103G – DN1 (E 60)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrările de asfaltare pe tronsonul Tureni – DN1 (E 60) al drumului judeţean DJ 103G au fost finalizate, a anunţat Consiliul Judţean Cluj. A fost vizat sectorul de drum în lungime de peste doi kilometri situat între poziţiile kilometrice 41+287 şi 39+180.

După ce, în prealabil, au fost executate o serie de lucrări pregătitoare constând în plombări cu beton asfaltic, înlăturarea denivelărilor, refacerea dalelor de beton, burduşiri şi repararea trotuarelor cu asfalt turnat, lucrările au fost finalizate prin aşternerea de covor asfaltic.

Autorităţile au precizat că pentru completa finalizare a lucrărilor pe acest segment de drum judeţean urmează a mai fi executate completări ale acostamentelor precum şi desfundarea şi curăţarea şanturilor şi a rigolelor.

În ultimele săptămâni, pe drumul judeţean DJ 103G DN1 (E 60) au demarat o serie de lucrări de asfaltare, mai exact pe sectoarele Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, Tureni – DN 1 şi Ceanu Mic – Aiton, sectoare care însumează aproximativ 12.5 kilometri. Pe două dintre aceste sectoare, respectiv Tureni – DN 1 şi Ceanu Mic – Aiton, lucrările de asfaltare au fost finalizate, în timp ce pe sectorul de drum Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii lucrările de asfaltare sunt extrem de înaintate, urmând să fie finalizate în perioada imediat următoare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x