Evenimente

Sonorităţile Queen, în spectacolul My Queen by Dan Helciug

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Celebre piese ale trupei Queen vor putea fi ascultate în show-ul „My Queen by Dan Helciug”, în data de 9 iunie, la Bucureşti.

Pentru cei care-şi doresc să fredoneze „We Will Rock You” până la epuizare sau să asculte „Bohemian Rhapsody”, Dan Helciug va concerta alături de trupa sa pe terasa clubului Quantic din Bucureşti.

Absolvent al Universităţii de Teatru şi Film (U.N.A.T.C) din Bucureşti, Dan Helciug este un actor, muzician, compozitor, textier, solist vocal şi prezentator TV, cunoscut în lumea muzicii în special prin intermediul trupei Spitalul de Urgenţă, unde este şi solist vocal. El a activat iniţial în trupa Parlament, cu care a lansat 3 albume, iar cu proiectul Spitalul de Urgenţă a avut 4, dar şi câteva proiecte solo. A mai activat şi în lumea televiziunii ca actor principal în emisiunea Ferma Vedetelor dar şi în calitate de gazdă a proiectului TVR Eurovision 2017.

Biletele sunt disponibile online pe AmBilet.ro la următoarele preţuri:
● 29 lei – Pre-sale (100 bilete);
● 35 lei – Preţ normal;
● 50 lei – Acces (în ziua concertului).

De-a lungul timpului, artistul a cântat pe aceeaşi scenă cu DIO, H-Blockx, Apocalyptica, Alphaville, din anul 2010 acesta fiind vocea Mozart Rocks.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x