De interesŞtiri

Dezbatere cu tema „Reamenajarea malurilor Someşului”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Marţi, 29 mai 2018, începând cu ora 17:00, la Casino – Centru de Cultură Urbană, Centrul de Inovare şi Imaginaţie Civică (CIIC) va organiza o dezbatere cu tema „Reamenajarea malurilor Someşului”.

La dezbatere vor participa reprezentanţi ai Ordinului Arhitecţilor din România, ai Ordinului Arhitecţilor din România – Filiala Transilvania, precum şi José Mayoral Moratilla, arhitectul de la Practica, câştigătorul concursului de soluţii „Rethinking Someş”. Primăria municipiului Cluj-Napoca precizează că respectivul contract, semnat cu arhitecţii spanioli, cuprinde servicii de proiectare complete.

Lansat în toamna anului trecut sub sloganul „Imaginăm viitorul oraşului!”, Centrul de Inovare şi Imaginaţie Civică (CIIC) îşi propune să devină un laborator permanent în care să se dezvolte diferitele forme de colaborare între actorii din oraş.

De asemenea, vor fi testate idei noi şi proiecte inovative, urmărind să se folosească potenţialul creativ al comunităţii clujene pentru dezvoltarea unor politici de inovare urbană.

Pentru mai multe informaţii, dar şi pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook http://facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

De asemenea, cei interesaţi pot acces pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2085476065023489/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x