Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean DJ 161A, Apahida – Morişti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe drumul judeţean DJ 161A Apahida – Morişti, care duce spre Băile Cojocna, lucrările de întreţinere constând în aşternere de covor asfaltic sunt aproape de finalizare.

Lucrările de întreţinere vizează un sector de drum în lungime de 3.6 kilometri, mai exact de la kilometrul 0+000, de la joncţiunea cu drumul naţional DN 1C, până la kilometrul 3+600.

Consiliului Judeţean Cluj a informat că în prealabil, pe drumul judeţean DJ 161A, au fost executate lucrări pregătitoare aşternerii de covor asfaltic constând în frezare asfalt, burduşiri şi plombări cu asfalt. Pentru finalizarea completă a proiectului mai sunt necesare realizarea de şanţuri şi acostamente, curăţare şanturi şi rigole, desfundare podeţe, precum şi lucrări de marcaje rutiere.

„În momentul de faţă, mai mult de o treime din lungimea acestui sector de drum judeţean este deja asfaltată, pe ambele sensuri de circulaţie. Având în vedere condiţiile meteorologice extrem de favorabile, lucrările se desfăşoară în continuare într-un ritm susţinut, fapt pentru care preconizam o finalizare rapidă a acestora, respectiv până la finalul acestei săptămâni”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Decizia Consiliului Judeţean Cluj de a realiza aceste lucrări de întreţinere şi îmbunătăţire a infrastructurii rutiere pe acest sector de drum judeţean are scopul de a asigura o circulaţie normală, în condiţii de siguranţă şi de dezvoltare economico-socială a zonei, cunoscută mai ales pentru lacurile şi bazinele cu apă sărată folosite în scopuri terapeutice de la Băile Cojocna.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x