Lucrări de modernizare şi reabilitare, pe sectorul de drum Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrări de modernizare şi reabilitare au demarat pe drumul judeţean DJ 161A, pe sectorul de drum Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare. Suma alocată acestui proiect este de peste 6.700.000 lei.

Astfel, este vizat un tronson cu o lungime de 7.19 kilometri, mai exact de la poziţia kilometrică 22+610 până la poziţia kilometrică 29+800, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj. Autorităţile au mai precizat faptul că lucrările au demarat prin refacerea dalelor de beton deteriorate, burduşiri, plombări şi aşternerea stratului de piatră în zonele unde se impune acest lucru. În această fază, se află în plină desfăşurare lucrările de aşternere a primului strat de asfalt, cel de binder.

Operaţiunile presupun reabilitarea fundaţiei drumului în zonele afectate şi se vor finaliza prin aşternerea a două straturi de asfalt, binder şi strat de uzură. De asemenea, se vor realiza acostamente, şanţuri şi podeţe, finalizarea completă a proiectului urmând să se realizeze prin execuţia de marcaje şi semnalizare rutieră.

Lucrările au un termen de execuţie de 10 luni şi sunt executate de Asocierea SC Samus Tec SA, SC Construct Perom şi SC Via Procons SRL. Bugetul alocat acestui proiect este de 6.726.768,95 lei, fără TVA.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x