Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 107T

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 107T Măguri Răcătău – Măguri au demarat şi se află în plină derulare lucrări de întreţinere curentă şi periodică, a informat Consiliul Judeţean Cluj.

Sectorul de drum vizat are o lungime de 6.8 kilometri, între kilometrul 14+200 şi kilometrul 21+000. Forul administrativ judeţean a precizat că execuţia propriu-zisă a lucrărilor este una deosebit de dificilă, din cauza reliefului specific zonei de munte precum şi a solului extrem de dur.

În prezent se execută lucrări de reprofilare a drumului prin cilindrare şi adaos de piatră spartă precum şi săpături de şanţuri în roci stâncoase. Ulterior, vor fi curăţate şanţurile şi rigolele, se vor desfunda podeţele şi se vor executa celelalte categorii de lucrări necesare refacerii şi menţinerii în stare de viabilitate a structurii drumului.

Drumul judeţean DJ 107T este inclus în Programul de modernizare şi reabilitare a drumurilor de piatră aprobat de Consiliul Judeţean Cluj, proiectul de investiţie aflându-se în acest moment în etapa de licitaţie a serviciilor de proiectare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x