De interesŞtiri

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judeţene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În urma finalizării asfaltării unor drumuri judeţene, pe mai multe tronsoane s-au executat sau urmează să se execute lucrări de marcaje rutiere, informează Consiliul Judeţean Cluj.

● Pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Aghireş – Leghia s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 22.45 kilometri începând de la kilometrul 5+600 şi până la kilometrul 28+050. Totodată, au fost marcate inclusiv trecerile de pietoni de pe raza localităţilor tranzitate de acest drum judeţean.

● De asemenea, pe drumul judeţean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 13.05 kilometri, de la poziţia kilometrică 8+300 până la poziţia kilometrica 21+350. Totodată, în această fază se marchează trecerile de pietoni în localităţi.

● În perioada imediat următoare, dar numai în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, Consiliul Judeţean Cluj a informat că va continua execuţia de marcaje rutiere pe mai multe drumuri judeţene începând cu drumul judeţean DJ 103G Gheorgheni (Centura ocolitoare) – Aiton – Ceanu Mic – Tureni (DN 1).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x