De interesŞtiri

„Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018”, pentru cei care vor să călătorească în Rusia

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

„Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018” a fost publicat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), pentru cetăţenii români care pleacă în Federaţia Rusă, la Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Ghidul prezintă o serie de informaţii utile pentru desfăşurarea în bune condiţii a călătoriei în străinătate, precum şi o serie de norme de conduită impuse în incinta stadioanelor.

Astfel, cetăţenii români pot evita eventuale situaţii neplăcute care pot apărea pe durata călătoriei sau a şederii lor în străinătate consultând Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018„, postat pe pagina web a MAE, la rubrica „Sfaturi de călătorie”, secţiunea „Ghiduri de călătorie www.mae.ro, precum şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

De asemenea, cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care poate fi descărcată de pe website-ul MAE www.mae.ro/app_cs pe orice telefon mobil de tip smartphone cu sistem de operare Android sau iOS. Aplicaţia oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale în ţara în care aceştia se află. După descărcarea aplicaţiei se recomandă efectuarea unei actualizări.

Pe lângă aceste aplicaţii şi ghiduri, cei care se deplasează în afara ţării beneficiază de serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x