De interesŞtiri

Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul judeţean DJ 107J

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrările de aşternere de covor asfaltic executate pe drumul judeţean DJ 107J Valea Ierii – Caps – Cerc au fost finalizate.

Lucrările au fost derulate în cadrul programului anual care vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj. A fost vizat un tronson de drum cu o lungime de 4.3 kilometri cuprins între poziţiile 11+400 şi 15+700.

Forul administrativ judeţean a precizat că anterior asfaltării acestui tronson de drum au fost executate lucrări pregătitoare constând în înlăturarea denivelărilor, plombări cu beton asfaltic şi burduşiri. În acelaşi timp, pentru completa finalizare a investiţiei urmează a mai fi executate lucrările de realizare şi completare a acostamentelor, lucrări la şanţuri şi decolmatarea podeţelor.

Totodată, pentru a se verifica deplina îndeplinire a standardelor în vigoare şi a cerinţelor de calitate, un laborator de specialitate a prelevat carote de pe acest sector de drum. Scopul acestei operaţiuni a fost acela de verificare a calităţii stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi consistenţei acestuia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x