De interesŞtiri

A demarat etapa de asfaltare pe drumul judeţean DJ 108C (DN 1)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În cursul acestei săptămâni, pe drumul judeţean DJ 108C, pe sectorul cuprins între joncţiunea cu drumul naţional DN 1 şi localitatea Ardeova, lucrările de întreţinere curentă şi periodică au intrat în etapa de aşternere a covorului asfaltic. Sectorul vizat are o lungime de 5.7 kilometri, de la kilometrul 28+050 la kilometrul 33+750.

Consiliul Judeţean Cluj a informat că anterior lucrărilor de asfaltare, pe sectorul vizat s-au executat lucrări constând în burduşiri pe mari suprafeţe şi alte tipuri de lucrări care au vizat fundaţia sistemului rutier. De asemenea, pentru finalizarea completă a proiectului mai sunt prevăzute lucrări de completare a acostamentelor, de curăţare a şanturilor şi rigolelor şi de desfundare a podeţelor.

„Îmbunătăţirea infrastructurii acestui drum judeţean asigură o legătură utilă şi rapidă între drumurile naţionale DN1 şi DN1R, facilitând, totodată, ca o adevărată poartă de intrare a Munţilor Apuseni, traficul rutier spre zonele turistice de pe direcţiile Fântânele – Beliş şi Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

În cursul anului trecut, în continuarea acestui sector de drum, pe tronsonul cuprins între localităţile Ardeova şi Mănăstireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050, au fost executate lucrări de aşternere de covor asfaltic în două straturi.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x