De interesŞtiri

Asfaltare pe două tronsoane ale drumului judeţean DJ 107R

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În cadrul programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică pentru anul 2018, executate de Consiliul Judeţean Cluj, pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii au demarat şi se află în plină desfăşurare lucrări de asfaltare, cu preluare de denivelări, pe două tronsoane de drum.

Cele două tronsoane vizate sunt situate între poziţiile kilometrice 28+650 şi 32+750, respectiv 46+150 şi 47+350, acestea însumând 6.3 kilometri.

„Ceea ce e cu adevărat important e faptul că, prin asfaltarea acestor ultime două tronsoane, realizăm continuitatea între sectoarele asfaltate în 2016 şi 2017. În acest fel, sectorul dintre localitatea Băişoara, de la joncţiunea cu drumul judeţean 107M, şi staţiunea Muntele Băişorii va fi integral asfaltat, contribuindu-se astfel la dezvoltarea economică, socială şi turistică a acestei zone intens vizitate de către iubitorii muntelui, în general, şi ai sporturilor de iarnă, în special, în sezonul rece” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judetean Cluj.

Autorităţile precizează că pentru finalizarea completă a lucrărilor pe acest drum judeţean urmează a mai fi executate operaţiuni de întreţinere constând în realizarea şi completarea de acostamente, lucrări la şanţuri şi refacerea zidăriei la parapetul existent.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x