EvenimenteŞtiri

Neversea lansează campania „S.O.S. Cazino” Constanţa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Organizatorii festivalului Neversea, alături de Primăria muncipiului Constanţa, demarează astăzi campania „S.O.S. Cazino”.

S.O.S. Cazino este o invitaţie către toţi românii care vor să rămână în istorie printre cei care au contribuit la salvarea clădirii Cazinoului din Constanţa. Fiecare doritor poate să doneze începând de astăzi până pe 1 noiembrie pe site-ul neversea.com/sos-cazino. Pe lângă iniţiativa acestei campanii, organizatorii Neversea vor dubla suma strânsă din donaţiile făcute de către public.

Prima etapă din proiectul de reabilitare a capodoperei este conservarea, iar lucrările vor începe la finalul lunii septembrie şi vor fi finalizate până pe 14 noiembrie.

Campania este susţinută şi de persoane publice care s-au născut şi au crescut în umbra Cazinoului din Constanţa, cum ar fi Alexandra Stan şi Matei Dima.


Alexandra Stan

Pentru a vedea din atmosfera de odinioară a cazinoului, organizatorii au pregătit în site-ul neversea.com/sos-cazino şi o experienţă 360 despre cum arăta înainte şi cum va arăta după, clădirea construită în 1910 şi considerată o capodopera a stilul Art Nouveau în Europa.


Matei Dima, aka Bromania

Edy Chereji, Director de Marketing şi Comunicare Neversea: „Pe lângă festival şi pe lângă ceea ce oferim în cele patru zile, noi credem şi în amprenta pe care vrem să o lăsăm în comunitate, dincolo de perioada festivalului. Ne-am dorit să fim iniţiatorii dar şi catalizatorii unei campanii care să pună în valoare oraşul Constanţa, iar obiectivul ales în acest sens este una dintre clădirile simbol ale României, Cazinoul din Constanţa. Toţi cei pe care îi leagă o amintire de această splendidă clădire pot contribui şi împreună o putem salva.”

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa: „Vreau să le mulţumesc celor de la Neversea pentru implicare dar şi persoanelor publice care au crescut în Constanţa şi care susţin această campanie. Sper ca prin ceea ce se naşte astăzi, să reuşim să atragem lângă noi cât mai mulţi sustinători ai proiectului de salvare, conservare, restaurare şi, în final, de redare a acestui simbol, Constanţei şi României.”

Neversea 2018 va avea loc în perioada 5 – 8 iulie, la Constanţa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x