Porţiunea de drum judeţean dintre Apahida şi Morişti a fost asfaltată

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Porţiunea de drum judeţean dintre Apahida şi Morişti a fost complet asfaltată, a anunţat Consiliul Judeţean Cluj. Lucrările au vizat un sector în lungime de 3.6 kilometri al drumului judeţean DJ 161A şi fac parte dintr-un amplu program de lucrări de întreţinere ce vizează un tronson cu o lungime totală de peste 22 de kilometri, situat între poziţiile kilometrice 0+000 şi 22+610.

Forul administrativ judeţean a precizat că odată finalizată asfaltarea tronsonului Apahida – Morişti, lucrările de întreţinere continuă pe restul sectorului de drum, pe direcţia Cojocna – Iuriu de Câmpie. Acestea constau în tratarea burduşirilor, realizarea şi completarea de acostamente, precum şi cosirea vegetaţiei din vecinătatea căii de rulare.

„Finalizarea acestor lucrări va contribui, cu certitudine, la asigurarea unei circulaţii normale şi, în acest fel, la stimularea dezvoltării economico-sociale a întregii zone, cunoscute mai ales pentru lacurile şi bazinele cu apă sărată de la Băile Cojocna folosite în scopuri terapeutice”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Pe drumul judeţean DJ 161A, pe tronsonul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, au demarat şi se află în plină desfăşurare lucrările de reabilitare şi modernizare din cadrul unui proiect care vizează un tronson cu o lungime de 7.19 kilometri, situat între poziţiile kilometrice 22+610 şi 29+800.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Asfaltarea a două sectoare de pe drumul județean 161K (DN 16) – Bărăi – Sava – Mureşenii de Câmpie a fost finalizată, a anunțat Consiliul Județean Cluj. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x