Lucrări de asfaltare pe drumul judeţean DJ 109C

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Pe un sector în lungime de peste cinci kilometri al drumului judeţean DJ 109C, Fizeşu Gherlii – Sântioana – Ţaga, cuprins între poziţiile kilometrice 12+500 şi 17+600, lucrările de întreţinere au intrat în faza de aşternere a covorului asfaltic. Până în momentul de faţă au fost asfaltaţi aproximativ doi kilometri, pe ambele sensuri de circulaţie.

Forul administrativ judeţean precizează că lucrările de întreţinere demarate pe acest drum, la începutul lunii, vizează mai multe sectoare de pe un tronson în lungime totală de aproape 38 de kilometri cuprins între poziţiile kilometrice 1+400 şi 39+200.

În funcţie de nivelul de degradare a căii de rulare, lucrările de întreţinere care se execută pe restul sectoarelor constau în plombări cu emulsie bituminoasă prin stropiri succesive, plombări cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor, completarea de acostamente, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor, curăţarea albiilor de sub poduri şi reparaţii la trotuare cu asfalt turnat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x