De interesŞtiri

Înscrieri pentru Tabăra Etnografică de Vară, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tabăra Etnografică de Vară din Parcul Etnografic Romulus Vuia se va desfăşura în perioada 2 – 27 iulie, de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00.

Elevii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani, începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII–a, pot să participe la ateliere precum podoabe din mărgele – confecţionare de zgărdiţe, brăţări, pictură de icoane pe sticlă, modelaj de lut, cusături pe pânză şi alte tehnici textile.

Participarea la ateliere se face prin rotaţie zilnică, un atelier pe zi. Spre exemplu, luni- copilul participă la atelierul de Podoabe din Mărgele, marţi – copilul participă la atelierul de Modelaj în Lut şi seria va continua. Taxa de participare este de 25 lei/zi, respectiv 125 lei/săptămână, care se achita la începutul unei serii de 5 zile.

Înscrierile la Tabăra Etnografică de Vară se fac pe serii de câte cinci zile, de luni până vineri, între orele 09:00 – 14:00, la nr. telefon 0788.100.243, numărul de locuri disponibile pentru fiecare atelier fiind de 10 copii. În situaţia în care copilul nu se prezintă în prima zi a săptămânii pentru care s-a făcut înscrierea iar menţinerea înscrierii nu se comunică telefonic, instituţia organizatoare îşi rezervă dreptul de a înscrie o altă persoană. În situaţiile în care, din diverse motive, părinţii solicită înscrierea copiilor pentru o perioadă mai scurtă de cinci zile, acest fapt trebuie comunicat organizatorilor la înscriere. Pentru înscrierea copiilor, părinţii sau însoţitorii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate.

Pentru mai multe detalii legate de modul de desfăşurare a acestui eveniment, este disponibil Regulamentul de desfăşurare a Taberei 2018, postat pe site-ul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, la adresa http://www.muzeul-etnografic.ro/ro/regulament-tabara-de-vara.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x