EvenimenteŞtiri

Trupa Crossing Eternity, în deschiderea concertului Kamelot de la Bucureşti

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Trupa româno-suedeză Crossing Eternity va cânta în deschiderea concertului Kamelot de la Bucureşti, din data de 16 august 2018, de la Quantic (open air).

Crossing Eternity s-a născut din pasiune şi din dorinţa de a face paşi înainte, din prietenia fără graniţe pe care arta o poate realiza. Grupul româno-suedez şi-a început activitatea în 2017 cu intenţia de a crea un repertoriu original, solid, înregistrând primul album, „The Rising World”, cu un sound organic, cu o estetică definită, printr-o producţie care a evitat cosmetizarea exagerată.

Manu Savu (ex Iris, Voltaj 88, Krypton) şi-a ocupat propriul studio cu idei şi resurse pentru un grup nou, care să aibă ceva de spus pe scena europeană. Odată pornit la drum, proiectul şi-a adăugat tot ce avea nevoie pentru a ieşi în lume proaspăt, vibrant şi dornic de a se arăta iubitorilor de autentic.

Dacă trupa este nouă, membrii formaţiei sunt muzicieni profesionişti cu o experienţă de 25 – 30 de ani, perioadă ce le-a conferit oportunitatea de a aborda genuri – subgenuri de rock/metal/progresiv, dar şi fussion, jazz, blues, experienţă atât de studio, cât mai ales de concert, în special la nivel naţional.

De-a lungul carierei lor membrii trupei au avut ocazia să colaboreze sau să cânte ca „open act” în România, dar nu numai, pentru formaţii ca Ten Years After, Uriah Heep, Scorpions, Larry Coryell, Blood, Sweat & Tears etc. Obiectivul principal al noului grup este ca de această dată să-şi creeze cât mai multe oportunităţi de a cânta în toată lumea şi de a face muzica sa cât mai cunoscută şi apreciată în cât mai multe ţări.

Componenţă:
Berti Barbera (vocal/percussion intruments)
Manu Savu (Guitar)
Uffe Tilman (Drums)
Johann Hentz (Bass)


sursa video: youtube

Biletele de acces pot fi achiziţionate online pe ambilet.ro, la următoarele categorii de preţuri:
● 120 lei (100 bilete) – Golden Circle/ Zona din faţa scenei;
● 79 lei (100 bilete) – Pre-sale 1 – Normal Circle;
● 89 lei (200 bilete) – Pre-sale 2 – Normal Circle;
● 99 lei (preţ normal);
● 115 lei – în ziua evenimentului – Normal Circle.

Evenimentul este organizat de Promusic Events & Maximum Rock. Kamelot revin la Bucureşti în vara acestui an, pentru a prezenta live publicului român noul album „The Shadow Theory”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x