De interesŞtiri

Lucrările de asfaltare derulate pe DJ 103G, DN75, au fost finalizate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean DJ 103G, DN75, Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, au fost finalizate. A fost vizat sectorul de drum în lungime de 3.67 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 27+300 și 30+970.

Consiliul Județean Cluj a precizat că în prealabil, pe DJ 103G, DN75, au fost executate o serie de lucrări pregătitoare privind refacerea sistemului rutier în zonele afectate. Acestea au constat în spargerea dalelor de beton deteriorate, plombări cu beton asfaltic și burdușiri.

”Importanța acestor lucrări e dată de faptul că tronsonul de drum Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii asigură un acces facil și rapid al locuitorilor din zonă la drumul național DN75, spre municipiul Turda, dar și pentru numeroșii turiști care vizitează zona de mare atracție pe care o constituie Rezervația naturală Cheile Turzii”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Pentru completa finalizare a proiectului sunt prevăzute și urmează a se executa în perioada următoare o serie de lucrări precum realizarea de acostamente, curățarea șanțurilor, rigolelor și podețelor.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x