De interesŞtiri

Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 103T

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Au fost demarate o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 103T Feleacu – Pârtia de schi Feleacu, lucrări ce se vor finaliza cu așternerea unui covor asfaltic pe toată lungimea drumului, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

În această fază se execută lucrări pregătitoare în vederea asfaltării constând în burdușiri și plombări cu beton asfaltic.

”Importanța îmbunătățirii infrastructurii acestui drum județean e dată de faptul că, în acest fel, asigurăm un acces rapid și sigur al locuitorilor din zonă la drumul național DN 1, pe direcțiile Cluj-Napoca și Turda. Totodată, vor avea de câștigat și iubitorii sporturilor de iarnă care doresc să schieze pe pârtia cea mai apropiată de Cluj-Napoca”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Forul administrativ județean a precizat că după așternerea covorului asfaltic, pentru finalizarea totală a lucrărilor, se va mai realiza aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și rigolelor și cosirea vegetației din vecinătatea carosabilului.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x